AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, karanlığın biteceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bayraklı cenaze görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek kendisini eve kapatacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bayrağa sarılmak doğruluğu bulacağına, sıkıntının günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek beklentilerine ulaşacağına, acılarını dindireceğine delalettir.

Kahve falında sarı bayrak görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir