AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bayrak görmek

Kahve falında sarı bayrak görmek

Kahve falında sarı bayrak görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı bayrak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bayrağa sarılmak huzur getirecek birinin çıkacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet eder.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı bayrak görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde bayrak görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir