AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında şehide sarılmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şehidin dirildiğini görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında şehide dua etmek kıdem atlayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine inanılır.

Kahve falında şehitler görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin şehid olduğunu görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında şehidi canlı görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında şehitlere ağlamak işlerin de hafifleyeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir