AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayraklı cenaze görmek

Kahve falında bayraklı cenaze görmek

Kahve falında bayraklı cenaze görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, zor günlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bayraklı cenaze gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine yorulur.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayraklı cenaze görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalanan türk bayrağı görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında bayrak astığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında osmanlı bayrağı görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülke bayrağı görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir