AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılma taklidi yapmak

Kahve falında bayılma taklidi yapmak

Kahve falında bayılma taklidi yapmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş taklidi yapmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan taklidi yapmak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör taklidi yapmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında birinin taklidini yapmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölü taklidi yapmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deli taklidi yapmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir