AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında lokma görmek

Kahve falında ağzında lokma görmek

Kahve falında ağzında lokma görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yeni planlar yapacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, planlarının bozulacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında lokma gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan önce, maksimum yarar sağlamanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında ağzında lokma görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, engellerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında lokma yaptığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokma yapmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında lokma döktüğünü görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında birinden lokma almak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir