AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, dargınların barışacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak çevresindekilerle arasının açılacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden lokma almak rakiplerin geride bırakılacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ballı lokma görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında lokma pişirmek kazancının artacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir lokma ekmek yemek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında lokma yaptığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir