AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden lokma almak

Kahve falında birinden lokma almak

Kahve falında birinden lokma almak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına inanılır.

Kahve falında birinden lokma almak gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında türbede lokma yemek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında lokma görmek iş hayatında günah işleyeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir lokma ekmek görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok yükseleceğine yorulur.

Kahve falında büyük lokma yemek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden lokma almak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında lokma dağıtmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek lokması görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir