AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma yaptığını görmek

Kahve falında lokma yaptığını görmek

Kahve falında lokma yaptığını görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında lokma yaptığını gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında ağızda lokma görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Kahve falında lokma vermek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında ballı lokma görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında lokma kızartmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokman hekimi görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine yorulur.

Kahve falında lokma dağıtmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokman suresini görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir