AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma yapmak

Kahve falında lokma yapmak

Kahve falında lokma yapmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çeşitleneceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, çalışmalarının artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında lokma yapmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Kahve falında lokma yapmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı lokma görmek işlerinin bir anda bozulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şerbetli lokma görmek üzüleceğine, yıpranacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lokma yediğini görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Kahve falında lokman hekim görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir lokma ekmek görmek hoş muhabbette olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokma dağıtmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızır lokması görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir