AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak hayatınızın neşe dolacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle tokalaşmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında biriyle tokalaşmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle tokalaşmak kötü haberler alacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkekle tokalaşmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir