AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla tokalaşmak

Kahve falında patronla tokalaşmak

Kahve falında patronla tokalaşmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, onlara hocalık edeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında patronla tokalaşmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında insanlarla tokalaşmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elle tokalaşmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi erkekle tokalaşmak isabetli girişimlerde bulunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle tokalaşmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla tokalaşmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın erkekle tokalaşmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir