AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkle tokalaşmak

Kahve falında atatürkle tokalaşmak

Kahve falında atatürkle tokalaşmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına inanılır.

Kahve falında atatürkle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında atatürkle tokalaşmak yeni bir hayat kuracağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle tokalaşmak onlardan taraf hayır göreceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle tokalaşmak yüksek bir makama geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle tokalaşmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında insanlarla tokalaşmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir