AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dudak görmek

Kahve falında alt dudak görmek

Kahve falında alt dudak görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna işaret eder.

Kahve falında alt dudak gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında alt dudaktan öpmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında alt dudak görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalet eder.

Kahve falında dudağını görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kadın dudağı görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak okumak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında bir dudaktan öpmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir