AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük ses getireceğine, mal ve para biriktireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Kahve falında bayanın mahrem yerini gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek hasret çekileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi mahrem yerini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mahrem yerini görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının mahrem yerini görmek umutlarının çoğalacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir