AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mahrem yerini görmek

Kahve falında kendi mahrem yerini görmek

Kahve falında kendi mahrem yerini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mahrem yerini gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mahrem yerini traş etmek külfetinin ve yükünün artacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mahrem yerini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir