Kahve falında ölmüş birinin mahrem yerini görmek

Kahve falında ölmüş birinin mahrem yerini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Kahve falında bir kadının mahrem yerini görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini temizlemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek mali gücünü yitireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek gıybet edeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir