AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının mahrem yerini görmek işlerinin düzeleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek para sıkıntısından kurtulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir