AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mahrem yerini görmek

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Kahve falında na mahrem yerini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak belaya ve derde düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yerini traş etmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının mahrem yerini görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın mahrem yerini görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir