AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek mahrem yerini görmek

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında erkek mahrem yerini gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bir erkeğin mahrem yerini görmek daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek galibiyet kazanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında na mahrem yerini görmek sağlık ve şifa bulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın mahrem yerini görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir