AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin mahrem yerini görmek

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, yakında işlerinin aksayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, verdiği emeklerin heba olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında annenin mahrem yerini görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, önünü göremez olacağına yorulur.

Kahve falında mahrem yeri temizlemek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın mahrem yerini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir