AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini yıkamak

Kahve falında avret yerini yıkamak

Kahve falında avret yerini yıkamak başına türlü belalar geleceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avret yerini yıkamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında avret yerini yıkamak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, ona şifa olmayacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek engel teşkil edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kadının avret yerini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin avret yerini görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında karısının avret yerini görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kendi avret yerini temizlemek sorunların çözüm bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek işinde çok büyük bereket göreceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir