AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın avret yerini görmek

Kahve falında babanın avret yerini görmek

Kahve falında babanın avret yerini görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında babanın avret yerini gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında babanın avret yerini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının avret yerini görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının avret yerini görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında avret yerini öpmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avret yerini temizlemek hastalığını yenmeyi başaracağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısının avret yerini görmek yoksulluğa, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir