AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın erkeklik organını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek hayallerinin söneceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının organını görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkek organını görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organı öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinde erkek organı görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir