AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan organı görmek

Kahve falında bayan organı görmek

Kahve falında bayan organı görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan organı gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Kahve falında bayan organını görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Kahve falında bayan organı görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan üreme organı görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek hanesindeki rızkın da artacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında erkek iç organı görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek organı görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu organı görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir