AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan organını görmek

Kahve falında bayan organını görmek

Kahve falında bayan organını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan organını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan üreme organı görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan organını görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında bayan organı görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendini erkek organıyla görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir