AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan yüzü görmek

Kahve falında bayan yüzü görmek

Kahve falında bayan yüzü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan yüzü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında bayan yüzünde sakal görmek hasretlerin biteceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan yüzü görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında bayan ayakkabısı almak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan arkadaşı görmek güzel fırsatların elde edileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir bayanı görmek güven kaybı yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bayanla tokalaşmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, parasının ve malının da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir