AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan arkadaşı görmek

Kahve falında bayan arkadaşı görmek

Kahve falında bayan arkadaşı görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan arkadaşı gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Kahve falında bayan arkadaş görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşı görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bayan arkadaş görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına yorulur.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir