AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan ayakkabısı almak

Kahve falında bayan ayakkabısı almak

Kahve falında bayan ayakkabısı almak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında bayan ayakkabısı almak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında bayan ayakkabıları görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan ayakkabısı almak borçlarının kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bayan ayakkabısı görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bayan ayakkabısı görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Kahve falında bayan ayakkabısı görmek ün salacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı bayan ayakkabısı görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bayan çantası hediye almak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan doktor görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir