AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek

Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek

Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, her şeyin ters gideceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında bayanın yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza ya da iş hayatınıza çeki düzen verebilir, verimliliği arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bayan yüzünde sakal görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı bayan görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanın sakallı olduğunu görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir bayanı sakal görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında sakal bayan görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı sakallı görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, ruh sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir