AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan yüzünde sakal görmek

Kahve falında bayan yüzünde sakal görmek

Kahve falında bayan yüzünde sakal görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında bayan yüzünde sakal görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanı sakallı görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, dinç kalacağına delalettir.

Kahve falında bayanda sakal çıktığını görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bayanı sakallı görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir bayanı sakal görmek kalbini kıracağına, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında bayanın sakallı olduğunu görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir