AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan sesi duymak

Kahve falında bayan sesi duymak

Kahve falında bayan sesi duymak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan sesi duymak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında bayan sesi duymak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bayan ismi duymak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok iyi şeylere işarettir.

Kahve falında çok şiddetli ses duymak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında yılan sesi duymak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ezan sesi duymak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Kahve falında sela sesi duymak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir