AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sesi duymak

Kahve falında yılan sesi duymak

Kahve falında yılan sesi duymak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, ticarette başarılı olacağına, zenginliğe sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, renk ve eğlence geleceğine alamet eder.

Kahve falında yılan sesi duymak gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Kahve falında yılanın sesini duymak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yılan sesi duymak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak çok pişmanlık duyacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında cebrailin sesini duymak işlerin günden güne bozulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet eder.

Kahve falında alarm sesi duymak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında hocanın sesini duymak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir