AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şiddetli ses duymak

Kahve falında çok şiddetli ses duymak

Kahve falında çok şiddetli ses duymak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem eğleneceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kalp kırmaya, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Kahve falında çok şiddetli ses duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında çok şiddetli ses duymak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli ses duymak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli fırtına görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli yağmur altında ıslanmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına yorulur.

Kahve falında şiddetli deprem görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında çok şiddetli kar görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir