AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis konuşmak

Kahve falında polis konuşmak

Kahve falında polis konuşmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında polis konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında polis konuşmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla polisle konuşmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak malların çoğalacağına, ailesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polislerle konuşmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Kahve falında bayan polisle konuşmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Kahve falında polis okulunu kazanmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir