AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislerle konuşmak

Kahve falında polislerle konuşmak

Kahve falında polislerle konuşmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polislerle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında polislerle konuşmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan polisle konuşmak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla polisle konuşmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda polisle konuşmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis konuşmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işarettir.

Kahve falında polise bağırmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir