AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini erkek organıyla görmek

Kahve falında kendini erkek organıyla görmek

Kahve falında kendini erkek organıyla görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini erkek organıyla gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında erkek organının kalktığını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek organı görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, alım gücünün artmasına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Kahve falında erkek organı okşamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında erkek cinsi organı görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına inanılır.

Kahve falında kadında erkek organ görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük erkek organı görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin organını tutmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir