AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda et parçası görmek

Kahve falında vücudunda et parçası görmek

Kahve falında vücudunda et parçası görmek düşünmeden adımlar atayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hayırlı adımlar atacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda et parçası gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta et parçası görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunun parçalandığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan parça koparmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et parçası görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek kendi işinin başına geçeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında iki parça et görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında ayakta et parçası görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir