AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan evliya görmek

Kahve falında bayan evliya görmek

Kahve falında bayan evliya görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan evliya gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında bayan evliya görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyaya dokunmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında evliyanın öldüğünü görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında evliyanın elini tutmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evliya kabrini görmek yaşam standartlarının artacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir