AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyanın öldüğünü görmek

Kahve falında evliyanın öldüğünü görmek

Kahve falında evliyanın öldüğünü görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Kahve falında evliyanın öldüğünü görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarları görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında evliyanın ölümünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan evliya görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında türbe evliya görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı evliya görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyadan yardım istemek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir