AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya kabrini görmek

Kahve falında evliya kabrini görmek

Kahve falında evliya kabrini görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında evliya kabrini gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Kahve falında evliya kabri görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya kabrini görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyaların kabrini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan selam almak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya ölüsü görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir