AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta evliya görmek

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta evliya gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında evliya mezarı kazmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet eder.

Kahve falında evliyanın mezarını görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı bulmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek zenginleşeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir