AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan çizmesi görmek

Kahve falında bayan çizmesi görmek

Kahve falında bayan çizmesi görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kazancının çok düşeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan çizmesi gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bayan çizmesi görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında krem rengi çizme giymek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi çizme giymek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizmeler görmek kar elde edileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında çizme aramak korkularının ve kuruntularının biteceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar çizme giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir