AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme aramak

Kahve falında çizme aramak

Kahve falında çizme aramak iş ve mekan değiştireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sağlığının da yerine geleceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme aramak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Kahve falında çizme aramak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker çizmesi görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında siyah çizme satın almak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur çizmesi görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulmaktadır.

Kahve falında bordo çizme görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hoş olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme bot giymek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım çizme görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir