AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi çizme giymek

Kahve falında krem rengi çizme giymek

Kahve falında krem rengi çizme giymek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi çizme giymek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında krem rengi çizme giymek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalettir.

Kahve falında krem rengi terlik giymek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi mont giymek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi abiye giymek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi takım giymek ruhen ve bedenen yenileneceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi bluz giymek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi gelinlik giydiğini görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, zor günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir