AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek hayalkırıklığı duyacağına, Allah katında yükseleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek zor günlerin yaşanacağına, dertleşerek moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giymek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çizme görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme kaybetmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir