AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla arabaya binmek

Kahve falında bavulla arabaya binmek

Kahve falında bavulla arabaya binmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, lüksüne de lüks katacağına, işlerin açılacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bavulla arabaya binmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bavulla arabaya binmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda bavul görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla bavul görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ağır bavul taşımak can bulacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bavul görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, birikmiş parasının olacağına delalettir.

Kahve falında mavi bavul görmek ayrılanların birleşeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, zararların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında bavulla para görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir