AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda bavul görmek

Kahve falında kapıda bavul görmek

Kahve falında kapıda bavul görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, doğruluğu bulacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Kahve falında kapıda bavul gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında kapıda bavul görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, beddua ve ah alacağına delalettir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk bavul görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bavul görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında mavi bavul görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yeni bir araba satın alınacağına inanılır.

Kahve falında bavulu unutmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında açık bavul görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla bavul görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir