AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla para görmek

Kahve falında bavulla para görmek

Kahve falında bavulla para görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bavulla para gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında bavul içinde para görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bavulda para görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Kahve falında bir bavul para görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavul dolusu para görmek kara kara düşünür olacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bavulla para görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Kahve falında kapıda bavul görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında içi boş bavul görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavul görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir