AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bavul görmek

Kahve falında mavi bavul görmek

Kahve falında mavi bavul görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bavul gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında mavi bavul görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk bavul görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu bavul görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bavul görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulla para görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu bavul görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bavula kıyafet koymak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bavul kaybetmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir